Mi a jobb egy szülinapnál?

Mi a jobb egy szülinapnál? Ha duplán ünnepelsz! Képzeljétek, Október 21-én dupla szülinapot ünneplünk a Csakhalban.

Egyrészt Detti, tulajdonos-üzletvezetőnk lett nagyobb egy évvel. Sok boldog szülinapot Detti!Képzeljétek, a kezdetekben ő sütötte egyedül a fincsi halas ételeket számotokra.

Másrészt viszont, a szeretett Pesti utcai bisztrónkat ezen a napon nyitottuk meg, pontosan 5 évvel ezelőtt. Így tehát: Boldog szülinapot mindannyiunknak! Az egybeesés teljesen véletlen, de nagyon örülünk, hogy együtt ünnepelhetünk, mivel Detti neve már szorosan összefonódik a bisztróval.

Mindenkinek csak egy első van az életében

Nekünk a pesti utcai bisztrónk volt az. Ezért mindig is különleges helyet foglalt el a szívünkben. Tekintsünk is vissza kicsit a kezdetekre:

  • Itt indult el minden 5 évvel ezelőtt.
  • Itt építettük fel mindazt, amit ma a Csakhal érzés jelent.
  • Itt készítettük el legelőször azokat finom fogásokat, amelyek ma is az étlapunkon szerepelnek.

De miért pont hal?

Bevalljuk nektek, hogy mi imádjuk a halételeket. Sokszor csak azért ültünk autóba, hogy olyan víz közeli helyre menjünk, ahol finom halat ehetünk. Ekkor jött az ötlet: miért ne tehetnénk meg ezt Debrecenben? Innentől már sima ügy volt minden. Na jó, azért nem volt könnyű egyszerre üzletvezetővé, tökéletes halsütővé és felszolgálóvá válni egyik percről a másikra. De úgy érezzük, hogy minden áldozat és nehézség ellenére is megérte, hiszen vannak olyan vendégeink, akik a kezdetektől velünk tartanak és évek óta visszajárnak hozzánk. Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk.

Köszönjük, hogy velünk vagytok és együtt élhetünk át halas ízélményeket immáron 5 éve!
Még nagyon sok ilyen halban gazdag évet kívánunk nektek, nekünk!


Foglalj asztalt, mielőtt elhalásszák: E-mail: info@csakhal.hu Telefon: +36-70 / 6333-625