Üzleteink

Bisztróink székei egy időre üresen maradnak, de nyugi, most sem maradtok finom halas fogások nélkül.

A jelenleg hatályos intézkedések miatt a helyszíni fogyasztás most szünetel, de továbbra is van lehetőség előrendelés leadására, online rendelésre a Netpincér és a Wolt felületein keresztül, illetve elindítottuk saját kiszállításunkat is.

Hogyan tudok rendelni? »

Pesti utcai bisztró – Mindenkinek csak egy első van az életében

Az első bisztrónk, ami velünk együtt nőtt fel, és lopta be magát nem csak a mi, hanem a város lakóinak is a szívébe. A szerethető és barátságos egyedi belső teret úgy alakítottuk ki, hogy mindig jól essen elfogyasztani egy finom halas fogást, vagy beugrani egy-két adag haltepertőért, szigorúan csúszkával együtt. A nyári időszakban pedig a bisztró előtti terasz teszi természetközelivé az élményt, ahol a napfényt élvezve falatozhatnak vendégeink.

Címünk: Debrecen, Pesti utca 2.
Nyitva minden nap: 10:00 – 20:00
Előrendelés és asztalfoglalás telefonon: +36-70 / 633-3625

 

Nagyerdei bisztró – Nincsen hal víz nélkül

A város új Gourmet sétányán, a Nagyerdő szívében találjátok második, nagyobb bisztrónkat, ami közvetlenül a megújult strand bejárata mellett kapott helyet. Nemhiába, a halak is szeretik a víz közelségét, ahogy mi is. A belső vendégtérben és a két nagy teraszon biztosan mindenki elfér aki betér hozzánk egy finom halas fogásra. A külső terasz a Nagyerdei Sétány zöld övezetének a része, ahol dallamos madárcsicsergésben, a jó levegőn is fogyaszthatjátok a finomságainkat. Bisztrónk ezen része a strand nyitvatartásától függetlenül is üzemel. Míg a másik, belső terasz a strand területére esik, ahol akár a medencéből kiugorva juthattok isteni finom halhoz. Ennél természetesebb már nem is lehetne az élmény.

Címünk: Debrecen, Nagyerdei park 1.
Nyitva minden nap: 11:00 – 22:00
Előrendelés és asztalfoglalás telefonon: +36-30 / 177-5654

Hogy’ lesz hal a hasadban?

Mindig frissen sütött a hal

Mindig frissen sütött a hal

Minden ételünk kizárólag frissen készül, ráadásul vendégeink választhatják ki, hogy egy fajtából konkrétan melyik halat is szeretnék.

Egyedi, fincsi fűszerezés

Egyedi, fincsi fűszerezés

Saját, különleges fűszerünket úgy fejlesztettük ki, hogy kiemelje a különböző haltípusok egyedi ízvilágát. A recept titkos, ezért ennél többet, nem árulhatunk el, különben...

Különleges<br>halas élmény

Különleges
halas élmény

Kuriózumnak számító halas ételeket teszünk az asztalra, amiket nem elég csak egyszer megkóstolni. Állandó partnereink révén pedig garantált a magas és változatlan minőség.

Megéheztél? Foglalj asztalt!

Asztalfoglalásod e-mailes vagy telefonos visszaigazolást követően lesz érvényes!

Ha inkább online rendelnél

Ha inkább otthon élveznéd a finom halainkat, akkor rendelj online és mi házhoz visszük neked frissen, ízletesen!

Kiszállítást Debrecenben vállalunk, minden nap 10 és 20 óra között!

Nézd meg mit rendelhetsz online:


Foglalj asztalt, mielőtt elhalásszák: E-mail: info@csakhal.hu Telefon: +36-70 / 6333-625
0
    0
    A RENDELÉSED
    Üres a listaVissza az étlaphoz