Nálatok tényleg csak hal van?

Bár sokan jártatok már nálunk és vannak, akik kívülről fújják az étlapunkat, mégis szeretnénk kicsit beszámolni arról, hogy milyen ételeket készítünk mi itt, a Csakhal-ban. Bisztróink a streetfood vonalat követik, de próbáljuk ezt is kicsit másképp, jobban, különlegesebben csinálni. Fogásainkat a legnagyobb odafigyeléssel készítjük el, hiszen egy hal esetében különösen fontos az, hogy ne készüljön túl vagy alul. Csak a pont jó, a jó.

  • Mindig frissen sütött a hal

Minden ételünk kizárólag frissen készül, ráadásul vendégeink választhatják ki, hogy egy fajtából konkrétan melyik halat is szeretnék.

  • Egyedi, fincsi fűszerezés

Saját, különleges fűszerünket úgy fejlesztettük ki, hogy kiemelje a különböző haltípusok egyedi ízvilágát. A recept titkos, ezért ennél többet, nem árulhatunk el, különben…

  • Különleges halas élmény

Kuriózumnak számító halas ételeket teszünk az asztalra, amiket nem elég csak egyszer megkóstolni. Állandó partnereink révén pedig garantált a magas és változatlan minőség.

  • Halak sülve-főve

Kínálatunkban haltepertőt, korhely és harcsa halászlevet is találtok a sült halak mellett. Süllő, pisztráng, harcsafilé, keszeg és hekk közül választhattok. Továbbá népszerű a harcsafilével készült halburgerünk és a tőkehalas fish & chips is.

Egyelőre csak halételeket találhattok nálunk, de a közeljövőben mindenképp nyitni szeretnénk új dolgok felé is. Nem szeretnénk most mindenről lerántani a leplet, de az biztos, hogy minden újdonságunknak köze lesz a vízhez. És még az lehet, hogy nem csak az édes vízhez.


Foglalj asztalt, mielőtt elhalásszák: E-mail: info@csakhal.hu Telefon: +36-70 / 6333-625