A nagy bejelentés

Hatalmas izgatottsággal jelentjük minden kedves halimádónak, hogy egy újonc úszott be kínálatunkba, amelyet végleg kifogtunk, így innentől kezdve folyamatosan megtaláljátok étlapunkon.

Ez az első új ételünk, amelyet kreatív séfünkkel, Pataky Péterrel együtt alkottunk. Egy olyan fogást álmodtunk meg, amely ízig-vérig halas kaja, de könnyedén és gyorsan is fogyasztható. El kell mondanunk nektek, hogy rengeteg agyalás, ötletelés és több körös tesztelés előzte meg a mostani pillanatot, a nagy debütálást. Az étel tökélyre fejlesztése mellett a kiegészítőit is nagy gonddal válogattuk, ahogy azt a megoldást is, hogy minél egyszerűbben tudjátok magatokkal vinni. Az előzetes tesztelések azt mutatják, hogy újításunk igazán ütősnek ígérkezik, úgyhogy készüljetek.

Nem is feszítjük tovább a damilt, inkább csapjunk bele! Dobpergést és uszonycsapkodást kérünk, ééés tessék!

Hölgyek és Urak,

fogadjátok nagy szeretettel, a Csakhal étlapján a street food jegyében és forró zsiradékban született újoncot, a lekörözhetetlen, az ínycsiklandó, a rögtön roppanó, a pimaszul omlós és mennyeien mártásos Fish & Chips-et!

Újdonsült fogásunk azért érkezett, hogy rögtön bizonyítson. Gyertek és próbáljátok ki a roppanósra sütött paníros, friss harcsa kockákat, a hozzá párosított mennyei sült krumplit és válasszatok mellé háromféle izgalmas mártásunkból rögtön kettőt: csúszka, édes-chili, vagy fokhagymás mayo. Mind a két üzletünkben megtaláljátok, de ha házhoz rendelnétek, akkor irány a Netpincér és a Wolt.


Foglalj asztalt, mielőtt elhalásszák: E-mail: info@csakhal.hu Telefon: +36-70 / 6333-625