A bárány és a hal

Elárulunk egy titkot. A halakon kívül van egy másik szenvedélyünk is. Nem! Nem a bárány, bár van hozzá köze. Egészen pontosan a fekete bárányhoz kapcsolódik.

Imádjuk a napunkat egy igazán finom, feltöltő, fekete kávéval indítani, vagy éppen étkezéseinket lezárni vele. A halak terén a maximumot nyújtjuk, amiből nem is engedünk. Fontosnak tartjuk, hogy minden étel és ital, ami hozzánk kapcsolódik, az ugyan ezt a szintet képviselje.

Örömmel jelentjük, hogy innentől a város legmenőbb és legfincsibb kávéját szolgáljuk fel mind a két bisztrónkban.

Hello Black Sheep! Üdv, a fedélzeten.

Debrecenben működik a kávézás egyik szentélyeként számon tartott Black Sheep kávépörkölő manufaktúra. Kimagasló minőségű, frissen pörkölt kávékat kínálnak, amelyek fajtára és termőhelyre jellemző speciális ízjegyekkel bírnak. Santa Barbarától, Costa Rica-n át, egészen Etiópiáig elér a kezük, hogy a világ legkülönlegesebb kávészemeit begyűjtsék. Amiből aztán saját pörkölő üzemükben, saját gépeikkel varázslatos kávékat készítenek.

Tőlünk megszokott módon nem csak úsztunk az árral, hanem egyből beugrottunk a mély vízbe és barista tanfolyamra jelentkeztünk. A legjobbtól akartuk megtanulni a tökéletes kávé elkészítésének minden titkát és fortélyát. Így a Black Sheep-et alapító Tóth Gáborhoz fordultunk, aki bevezette lelkes csapatunkat a kávékészítés szakmai világába. Immáron biztos kézzel készítjük a szuper kávékat is, akár csak az isteni finom halakat.

Innentől tehát, már Ti sem maradtok ki a páratlan Black Sheep kávéélményből, ha éppen nálunk jártok. Mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá, hogy családunk egy fekete báránnyal bővült.


Foglalj asztalt, mielőtt elhalásszák: E-mail: info@csakhal.hu Telefon: +36-70 / 6333-625